adi-000 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 WItam. Kupiłem sobie moduł 2,4 ghz do mojego optic 6 firmy Assan i do tego taki odbiornik I tu moje pytanie- jak go zasilić bo nie chcę go zaraz popsuć. Może ktoś z was ma taki i mi szczegółowo wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 A gdzie widzisz problem? Przewód od regulatora pod kanał gazu. Jeśli bez regulatora, to pod B (można w zasadzie pod dowolny kanał). Na bocznej ściance odbiornika jest narysowane, którą stroną podłączać wtyczki (sygnał do góry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wielkie dzięki. Cóż nowy nabytek, więc wolę się upewnić niż później drapać się w głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.