Chomik Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Witam !! W sumie jak w temacie wybieram się tam na studia i szukam kogoś z kim mógłbym sobie polatać Najlepiej złapać mnie na gg (nr 129205202) Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Nikt nie lata w Opolu ?? :? Coś czuje że to będą nudne studia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 a_skot z tego co mi sie obilo o oczy jest z opola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja jestem z opola i latam w opolu jeszcze dość prostymi modelami ( bo jestem poczatkujący) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a_skot z tego co mi sie obilo o oczy jest z opola Zgadza się. Z Opola Latamy na łące w Czarnowąsach lub jeśli zbierze się większa grupa na łąkach w Kosorowicach. Pewnie niedługo powstanie tam "Opolskie Lotnisko Modelarskie". :wink: Pojawiają się ciekawi ludzie i jeszcze ciekawsze modele Zdjęcia z komórki więc ich jakość marna. Zwykle, jeśli pogoda jest odpowiednia, hasłem do zbiórki jest sms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 chłopaki dajcie znać kiedy odbędzie sie następna zbiórka z chęcią polatam z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lejna Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 a Helikopterami też latacie w Kosorowicach ? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.