Skocz do zawartości

FSRV Standard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja pierwsza łódeczka do rekreacyjnego pływania.

Tylko pogoda niestety nie dopisuje na wodowanie :(

kadlub_01.jpg

kadlub_02.jpg

kadlub_03.jpg

kadlub_04.jpg

kadlub_05.jpg

kadlub_06.jpg

kadlub_07.jpg

kadlub_08.jpg

kadlub_09.jpg

kadlub_10.jpg

kadlub_11.jpg

kadlub_12.jpg

kadlub_13.jpg

kadlub_14.jpg

kadlub_15.jpg

kadlub_16.jpg

kadlub_17.jpg

kadlub_18.jpg

kadlub_19.jpg

kadlub_20.jpg

kadlub_21.jpg

kadlub_22.jpg

kadlub_23.jpg

stojak_01.jpg

stojak_02.jpg

stojak_03.jpg

stojak_04.jpg

stojak_05.jpg

stojak_06.jpg

stojak_07.jpg

Opublikowano

Ale pieknu model :shock: :):) Cudo :roll: Sam pan ja zrobil?/Jesli tak to pieknie zrobiona jesli nie to ile kosztowala?? :roll: :?: Jaki silniczek w niej siedzi?Moze pan podac ajkies dane wymiary,waga itp.No i oczywisice czekam na filmik z (oplywania?? :twisted: )Piekna maszynka!!!

Opublikowano

Witam

Już odpowiadam na pytania.

Łódka zakupiłem u Bohdana Ludkowskiego z Łodzi ( w Profile Service ).

Cena jaką zapłaciłem to 600 zł ( wystarczy wstawić silnik, odbiornik, 1 serwo, pakiet do odbiornika, zatankować i pływać ).

Silniczek to ASP .21M - pod ten silnik była konstruowana łódka.

Wymiary 68 cm x 25 xm. Waga 1,6 kg bez paliwa.

Spód łódki jest asymetryczny - prawa strona różni się od lewej. Przystosowana do wyścigów w klasie FSR-V Standard.

Łódka przeszła na moim warsztacie gruntowny "face lifting" - co widac na zdjęciach. Jak wygląda kupna - można zobaczyć na tym: forum .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tu jest malutki filmik z Mistrzostw Polski z Bornego Sulinowa ale była wtedy pogoda sztormowa i sztuką było w ogóle utrzymać się na wodzie a co dopiero pływać. Wielkości fali na filmiku nie widać ale wielkie kłopoty z pływaniem miały dużo większe łódki z klas 7,5 i 15ccm. Pływa tutaj taki sam modelik z Profil Sernice z Łodzi jak kolegi Madmax-a

[/img]

Marek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.