madmax Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Oto moja pierwsza łódeczka do rekreacyjnego pływania. Tylko pogoda niestety nie dopisuje na wodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ale pieknu model :shock: Cudo :roll: Sam pan ja zrobil?/Jesli tak to pieknie zrobiona jesli nie to ile kosztowala?? :roll: :?: Jaki silniczek w niej siedzi?Moze pan podac ajkies dane wymiary,waga itp.No i oczywisice czekam na filmik z (oplywania?? :twisted: )Piekna maszynka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Zupełnie się na tym nie znam, ale podobuje mi się! Czy spód kadłuba jest niesymetryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Witam Już odpowiadam na pytania. Łódka zakupiłem u Bohdana Ludkowskiego z Łodzi ( w Profile Service ). Cena jaką zapłaciłem to 600 zł ( wystarczy wstawić silnik, odbiornik, 1 serwo, pakiet do odbiornika, zatankować i pływać ). Silniczek to ASP .21M - pod ten silnik była konstruowana łódka. Wymiary 68 cm x 25 xm. Waga 1,6 kg bez paliwa. Spód łódki jest asymetryczny - prawa strona różni się od lewej. Przystosowana do wyścigów w klasie FSR-V Standard. Łódka przeszła na moim warsztacie gruntowny "face lifting" - co widac na zdjęciach. Jak wygląda kupna - można zobaczyć na tym: forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tu jest malutki filmik z Mistrzostw Polski z Bornego Sulinowa ale była wtedy pogoda sztormowa i sztuką było w ogóle utrzymać się na wodzie a co dopiero pływać. Wielkości fali na filmiku nie widać ale wielkie kłopoty z pływaniem miały dużo większe łódki z klas 7,5 i 15ccm. Pływa tutaj taki sam modelik z Profil Sernice z Łodzi jak kolegi Madmax-a [/img] Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.