meloow Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 W polsce na południu polski ERA tez włącza 3G ale wszystko zalezy od danego miasta i sieci przekaźników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 teraz piszę z koma,sprawdziłem posty od ostatniej wizyty,i piszę tego,zobaczę ile zassię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 mammuth: A ta Nokia nie wyświetla wtedy np. 3G lub 3.5G w lewym rogu ? Raz wyswietla 3g - a czasami 3.5 - czasami tez wyswietla e3.5 czy jakos tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 No i przypuszczenia potwierdzone za przeglądnięcie forum i napisanie postu pobrało 420kb co jest spora ilością-szkoda bo myślałem ze na wyjazdach sobie forum będę obsługiwał, no cóż. Poczta nie bierze tyle wiec ona pozostaje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 być moze za drugim razem transfer bedzie mniejszy ze wzgledu na to iz nie bedzie juz ładował grafiki (button-ów,emotikonów, itp. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 W erze dane liczone są w paczkach po 50 kb. Czyli jak się łączysz to transfer leci , ale jak sie rozłączysz to i tak płacisz za całe 50 kb niezależnie czy je wykorzystasz. W innych sieciach jest podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robot_ Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Chodzi o to że w operze podają ile wykorzystuje na otwarcie danej strony i jest to wypisane, mam na dzień dzisiejszy w podsumowaniu wykorzystane 1300kb a na koncie 15mb a powinno być ok. 18.70. Całą zabawa polega na tym że opera pokazuje ilość danych ściągniętych, a opłata za dane naliczane są dwu kierunkowo. czyli wysłane plus odebrane. Po drugie pisz poprawnie jednostki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 jak wylaczycie obrazki to zadne emotikony sie nie laduja. Tak jak pisalem - zaladowanie strony glownej to ok 200 kb (a moze kB ? Jestem lajkonik w tych sprawach...) moze sie da jakos zaladowac strone glowna jako offline i tylko update robic - ??? Bylo by chyba taniej ... Chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.