Gość Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 W załącznikach pliki pod laser- wyłącznie do użytku prywatnego (zdarzało się że skrzydła zostały wykorzystywanie po niewielkich zmianach w zestawach- nie moich) . Model wzorowałem na T-Dancerze który latał bardzo fajnie. Ja swojej Proximki nie oblatałem ale kolega który ją zrobił oblatał. http://forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=20&t=717 Proxima ADW calosc1.pdf formatki proxima adw 14maj2017 poprawione.DXF Proxima ADW calosc3d.PDF Proxima ADW calosc3d11.PDF
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zupełnie nie rozumiem Twoich pytań. Po pierwsze to w plikach CAD są podane materiały i grubośc przy każdej formatce. Po drugie to do celów prywatnych oznacza że dla siebie możesz sobie wyciąć i latać czy co tam chcesz. To że dałem pliki pod laser oznacza że dopuszczam taką możliwość czyli cięcie laserem. Nie oczekuję od nikogo "dziękuję " a jedynie przeczytania tego co napisałem w pierwszym poście i otworzenia plików CAD w odpowiednim programie. Poniżej screen zrobiony z dokładnie tych plików. Jak sam zauważyłeś są podane wymiary i materiał.Staram się chałtury nie wciskać.
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Wszystkie moje projekty były palone w Corelu i nigdy nie było z tym problemów. Corel ma możliwość otwierania plików DXF
Rekomendowane odpowiedzi