mlody25 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam założyłem ten temat z nadzieja że ktokolwiek mieszka w bytomiu bądź jego okolic. niedaleko mnie mieszka 1 modelarz ale on się zajmuje helikopterami a mnie kręcą samoloty więc jeśli ktoś jest w pobliżu Bytomia niech napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ja mieszkam w Wojkowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A to daleko od Bytomia ewentualnie może być ktoś z Rudy śl bo czasem przyjeżdzam na lotnisko które należy do tamtejszej modelarni jak by ktoś nie wiedział to jest to koło przystanku poręba-pyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ok 20km :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaptus_GC Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A ja jestem z Gliwic:) Latamy z kolegami na lotnisku aeroklubu - wjazd od strony Rybnickiej W tym roku solidarnie opłacamy koszenie i dzieki temu nawet starty lekkimi elektrykami na kółkach 50-60 mm wychodzą ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.