Toudi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam wszystkich modelarzy. Wczoraj nabyłem swój pierwszy model RC a mianowicie ASW 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Widzę że na tym forum nie ma szans na pomoc. Na szczęście mój model w miarę dobrze się skleja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 A potrzebujesz pomocy? Ale w czym bo zadnego watku z budowy itp nie ma... Oczekujesz pomocy ale za bardzo nie wiemy jakiej, okresl sie, napisz co aktualnie robisz i z czym masz problem. To, ze kupiles model to swietna informacja ale za bardzo nie wiadomo co z nim sie teraz dzieje.... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dzięki za odpowiedź. Bardzo długo czekałem na akceptację na forum. Nie mogłem więc pisać w innych działach a nie chce zaśmiecać powitalni. Nadal nie mogę pisać w innych działach więc zapytam tutaj. 1. Czy lata jeszcze ktoś w okolicach Sosnowca? 2. Czym skleić nadłamany ster kierunku. 3. Jak najlepiej dociążać model w części ogonowej. Nie ma tam specjalnego miejsca na to a włożyłem nieco większy pakiet. W kabinie już dalej do tyłu nie pójdzie. 4. Jak podłączyć aparaturę Flysky FS i6x do komputera. Posiadam tylko kabel pod USB z zestawu. Dziękuję z góry za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi