Toudi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam wszystkich modelarzy. Wczoraj nabyłem swój pierwszy model RC a mianowicie ASW 17.
Toudi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 Widzę że na tym forum nie ma szans na pomoc. Na szczęście mój model w miarę dobrze się skleja.
marcinolesno Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 A potrzebujesz pomocy? Ale w czym bo zadnego watku z budowy itp nie ma... Oczekujesz pomocy ale za bardzo nie wiemy jakiej, okresl sie, napisz co aktualnie robisz i z czym masz problem. To, ze kupiles model to swietna informacja ale za bardzo nie wiadomo co z nim sie teraz dzieje.... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Toudi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dzięki za odpowiedź. Bardzo długo czekałem na akceptację na forum. Nie mogłem więc pisać w innych działach a nie chce zaśmiecać powitalni. Nadal nie mogę pisać w innych działach więc zapytam tutaj. 1. Czy lata jeszcze ktoś w okolicach Sosnowca? 2. Czym skleić nadłamany ster kierunku. 3. Jak najlepiej dociążać model w części ogonowej. Nie ma tam specjalnego miejsca na to a włożyłem nieco większy pakiet. W kabinie już dalej do tyłu nie pójdzie. 4. Jak podłączyć aparaturę Flysky FS i6x do komputera. Posiadam tylko kabel pod USB z zestawu. Dziękuję z góry za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi