szpak Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam Szanownych Użytkowników :-) Zdołałem już popełnić jakieś posty na forum, jednak jak kultura nakazuje pragnę serdecznie przywitać forumowiczów z nadzieją przyjęcia mnie do Waszego grona. Lotnictwem interesuję się od wielu lat, dawno temu bawiłem się kartonowcami, ostatnio Flight Simulator namiętnie i intensywnie. Modelarstwo RC rozpoczynam od Sky Lady II i dzięki pomocy kolegów z kraśnickiego PA-LO-OK jestem coraz bliżej latania. Serdecznie pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A powitać kolegę z kraśnickiego lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Witam. Nie widzieliśmy się na lotnisku, ale widzimy się tutaj. Mam nadzieje że jak najszybciej się spotkamy na lotnisku i poznamy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basti_Ka Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam kolegę modelarza z okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.