From_heaven Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Zachciało mi się spróbować jak to jest startować i lądować jak prawdziwym samolotem, a że posiadam jedynie EG, to wyposażyłem go w kółka. No, teraz to jest prawdziwe latanie Tak to coś lata: http://vimeo.com/1789561 a tak wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jak wygląda :???? Czym kręcony film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 wstaw wiecej zdjec bo tego mi nie wyswietla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 wrzuc fotki z modelem i podwoziem bom ciekaw (jak i reszta) bo film to film... nie widac modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Coś się podziało z picasą i zdjęcie znikło. Zdjęcie jest tutaj: http://picasaweb.google.com/justlookdownabit/JUSTLOOKDOWNABIT?authkey=vxZRcHHVA1A#5248954538786618466 A film kręcony tradycyjnie Ixusem 860 IS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 fajnie to wyglada... moze i ja sobie takie cos dorobie mozesz pokazac mocowanie kolek? i jaki rozmiar masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Kompletnie nie wiem jaki to rozmiar. Kolega rozbił model spalinowy i jedyne co z niego zostało to kółka. Trochę powyginałem te druty i przymocowałem je do odpowiednio przyciętej linijki. Wszystko jest mocowane na opaskach samozaciskowych, takich z ząbkami. Użyłem jeszcze resztek skrzynki narzędziowej, bo jest zrobiona z dobrze gnącego się plastiku. Jakby ktoś chciał to mogę porobić jakieś zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zrob zblizenie mocowania kolek zawsze to jakas podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Proszę bardzo, zdjęcia są tutaj: podwozie dół podwozie góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Fajnie to wygląda :-) Faktycznie prosta sprawa. Koledzy , zbieram się do zakupu EG. Tylko nie wiem który z nich jest fabrycznie przystosowany do włożenia do niego bezszczotki. Wolałbym kupić już dedykowany model niż bawić się na starcie w przeróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 EG Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 A zna ktoś jakiś sklep gdzie dostanę go najtaniej, czy może bardziej się opłaca go kupić za granica? Szukałem na HK ale nie ma albo ja zle szukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Zadzwon do cyber fly - ja tam zlozylem swoj i to najtaniej na rynku. Jak nie ma na stanie, to sprowadzi ci w 2 dni. sam dobierze elektronike i zaoszczedzisz czas na przekopywanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 lemko, mnie chodzi o sam model. Elektronike już kupiłem , czekam tylko aż pokona ocean. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja polecam tutaj: http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=1238 Jak kupować w Polsce, to tutaj jest chyba najtaniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6124 ta sama cena , szukam jeszcze taniej hehe. Moze sie uda. Swoją drogą na HK nie znalazlem , nie pali się , mogę i poczekać na paczke z za granicy tylko nie mogę go znaleść w zagramanicznych sklepach. Czytałem jeszcze coś o modelu Junior ale nie wiem czym się tak naprawdę różnią i jakie są ich wady i zalety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Multiplex to niemiecka firma, więc nie wiem czy szukanie w azjatyckich sklepach ma sens. Poza tym on przecież kosztuje tylko 250 zł, więc ile mniej mógłby kosztować za granicą po doliczeniu cła, podatku i kosztów przesyłki, żeby się to jeszcze opłacało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Fakt , znalazlem ale wychodzilo drozej. A co powiesz w Graupner Elektro Junior S? Drożej o 80zł ale w komplecie silnik i śmigło , tyle że silnik jest na 7,4V więc podłączenie 3S mogłoby pewnie go zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Norbert a mozesz podac link do tego Juniora? Tez o nim mysle ale gdzies mi zginal link. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 http://cyber-fly.pl/produkt-758.html To jedyny link jaki znalazlem w polskim sklepie. Trochę też ciężko z ewentualnymi częściami zamiennymi no i mocowanie statecznika poziomego niestety porażka. Chyba jednak EG Pro., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.