Skocz do zawartości

Easy glider na kółkach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kompletnie nie wiem jaki to rozmiar. Kolega rozbił model spalinowy i jedyne co z niego zostało to kółka. Trochę powyginałem te druty i przymocowałem je do odpowiednio przyciętej linijki. Wszystko jest mocowane na opaskach samozaciskowych, takich z ząbkami. Użyłem jeszcze resztek skrzynki narzędziowej, bo jest zrobiona z dobrze gnącego się plastiku. Jakby ktoś chciał to mogę porobić jakieś zdjęcia.

Opublikowano

Fajnie to wygląda :-)

Faktycznie prosta sprawa.

Koledzy , zbieram się do zakupu EG. Tylko nie wiem który z nich jest fabrycznie przystosowany do włożenia do niego bezszczotki. Wolałbym kupić już dedykowany model niż bawić się na starcie w przeróbki.

Opublikowano

A zna ktoś jakiś sklep gdzie dostanę go najtaniej, czy może bardziej się opłaca go kupić za granica? Szukałem na HK ale nie ma albo ja zle szukam.

Opublikowano

Zadzwon do cyber fly - ja tam zlozylem swoj i to najtaniej na rynku. Jak nie ma na stanie, to sprowadzi ci w 2 dni. sam dobierze elektronike i zaoszczedzisz czas na przekopywanie forum.

Opublikowano

http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6124

ta sama cena , szukam jeszcze taniej hehe. Moze sie uda.

Swoją drogą na HK nie znalazlem , nie pali się , mogę i poczekać na paczke z za granicy tylko nie mogę go znaleść w zagramanicznych sklepach.

Czytałem jeszcze coś o modelu Junior ale nie wiem czym się tak naprawdę różnią i jakie są ich wady i zalety.

Opublikowano

Multiplex to niemiecka firma, więc nie wiem czy szukanie w azjatyckich sklepach ma sens. Poza tym on przecież kosztuje tylko 250 zł, więc ile mniej mógłby kosztować za granicą po doliczeniu cła, podatku i kosztów przesyłki, żeby się to jeszcze opłacało.

Opublikowano

Fakt , znalazlem ale wychodzilo drozej.

A co powiesz w Graupner Elektro Junior S?

Drożej o 80zł ale w komplecie silnik i śmigło , tyle że silnik jest na 7,4V więc podłączenie 3S mogłoby pewnie go zabić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.