Gość Kaziuk Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Chciałbym powoli zbierać do niej napęd i resztę elektroniki, ale nie mam o tym zielonego pojęcia. Moglibyście mi trochę doradzić? http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?manufacturers_id=117&products_id=2866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 o wildze w tym watku link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Właśnie wiem, że go widziałem i od godziny nie mogę znaleźć. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 W tym watku pisze jakie ludzie dawali wyposazenie tylko trzeba dokladnie to przejzec Cytat z watku: silnik dulski 3530 pakiet 1500 20c 11,4V 4 x serwo Conrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.