Migan Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam. Przyszła mi dziś paczka z akcesoriami do silnika MVVS 3,5. Była tam też świeca "OS 8" - śred. ciepła. Dostałem też taki oto klips: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=514 sądziłem że będzie dobry jak do tej świecy lecz jest za duży i nawet nie trzyma świecy. Nie mam więc jak sprawdzic jej "na sucho". Prosiłbym o jakąś radę lub sposób jak można zrobić "klip" lub cos podobnego co tez nagrzeje świece. PS: podałem link ponieważ nie wiem jak się wkleja zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ten klips musi pasowac do swiecy. przesuwasz pierscien z tulejka sciskajac sprezyne i nakladasz na swiece. Jak chcesz zdjac to tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Sprawdze jeszcze raz... zaraz powiem co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witaj ten klips musi pasować ponieważ jest robiony do tego rodzaju świec, zrób tak jak napisał Łukasz i będzie dobrze. Też mam taką (jako zapas) i działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Jak się zakłada i ściąga to wiedziałem nie jestm ąz tak zielony tylko nie wiedziałem że to jest regulowany klips. Teraz troche to popuściłem i świeca pasuje. Rozumiem że spiralka ma się żarzyć na pomarańczowo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 wszystko jest ok. sorki za takie zamieszanie - to mój pierwszy motorek spalinowy i chciałem się upewnić. Dzięki za pomoc. O "pomóg" nie zapomnę. PS: Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 No widzisz potrafisz innym :lol2: doradzać i krytykować co do wyboru modeli a z klipsem sobie nie radzisz :devil: Ja dziękuję za takie rady :lol2: Pozdrawiam Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 No sory... ale nikogo na tym forum nie krytykowałem a co do wyboru modeli to chyba wszyscy na tym forum po to jesteśmy żeby wyrażać swoją opinie na dany temat... żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.