Sebastos Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam, Nabyłem ostatnio drona Mjx Bugs 3. Dronik bardzo fajny posiadający fabryczny pakiet lipo 2s 1800mah, który pozwala na kilkanaście minut lotu. Moze ktoś z forum ma takiego drona i poleca jakiś pakiecik na którym będzie można dłużej polatać ? Fajnie gdyby był do kupienia u nas w kraju. Pozdrawiam
herois Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 miałem wcześniejszą wersje Mjx Bugs i dołożyłem mu 3s 3300 i bezproblemowo uciagnol razem z dodatkowym systemem transmisji video 5 ghz, i wszystko na oryginalnych śmigłach.
gucio72 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Jakiego konkretnie pakietu użyłeś, żeby zmieścił się do "koszyka" na pakiet ? Ewentualnie jak umocowałeś większy pakiet ?
herois Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Przyklej to na cokolwiek jakakolwiek tasma dwu stronnie klejąca albo rzep zrób dwa otwory na linkę samozaciskowa ta bateria jest jako extra oryginalna bateria w koszyku ja jeszcze doczepilem gimbala 3 osiowego 250 gram i pociagnol ale juz mial kłopoty mam filmik jak będziesz chciał udostępnię latałem tez z telefonem LG FLEX jakieas 120 gram a co do bateria to lipo byle jaka aby 3s
gucio72 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jaki pakiet tam jest, to wiem, ale myślałem, że znalazłeś i wsadziłeś w oryginalny koszyk "większy" pakiet.
Tomek 767 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Część A dając 3s zamiast 2s nie spale silniczków? Bo w asg dając 11.1v trzeba wymienić sporo części żeby nie zmieliło wszystkiego co ma zebatki
Rekomendowane odpowiedzi