bolek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jako że nowy... więc witam, ogólnie rzecz biorąc jestem leszcz w tej dziedzinie więc nie bijcie po nerkach :wink: Na strychu odkopałem motoróweczke, silniczek widać na zdjęciu. Kupiłem świece, niestety paliwa już nie i z nim będzie problem. Za poradą dałem mu sie napić spiritusu :oops: i jak można sie było spodziewać... zero efektu ogólnie w środku jest tłuściutki, więc rdza sie go nie chwyta, czuje jednak że trzeba będzie przeczyścić zasilanie- (wał zaczepiłem do wkrętarki, jednak paliwa w ogóle nie ciągnie). Próbowałem go podlać i też nic Na razie chciał bym się dowiedzieć co to za silnik i jak go regulować (po takim czyszczeniu) i w ogóle co mogę przy nim zrobić. A może jest ktoś z mojej okolicy co chciał by się nim pobawić? http://www.hot.jpg.pl/index.php?t=silnik&action=image&n=5edf5228e56094100f0ac0150cdc5b56&m=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 witaj bolek jak chcesz to mozemy sie kiedyś zorganizowac przez P.W. bo ja mieszkam niedaleko od ciebie w Porąbce i spróbujemy odpalić ta "bestyjke" sam jestem ciekaw co to jest :mrgreen: i nie wlewaj mu spirytusu tylko paliwo modelarskie. Jak bedziesz chciał sie spotkac w sprawie odpalenia to moge zabrac ze sobą kilka "kropel" paliwa i przystapimy do dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 no to jeszcze lepiej, bo siedze na bukowcu. Podeślij na PW telefon, sprubuje jutro drynknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.