s1016 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam Mam na imię Piotr, mieszkam w Olsztynie. Strach się przyznać ale impulsem do powrotu do pasji z dzieciństwa i młodości były reklamy sławnej już gazetki ze Spitfire. Szybka kalkulacja i odwiedziny w kilku sklepach internetowych i już wiadomo, że to nie było to. Z RC mam wspomnienia z lat 80 kiedy to skończyłem wicherka i próbowaliśmy tym latać, aparatura chyba webraprop. Jako człowiek pracujący, z rodziną czasu mam niewiele ale od paru tygodni każdą wolną chwilkę poświęcam na budowę modelu. Kończę katane z artexu, ale żeby nauczyć się latać kupiłem sobie Juniora S Graupnera, aparatura DX6i. Pozdrawiam całą modelarską brać Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witaj na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witamy na forum Widzę że ostro startujesz "Katana", dobrze że poćwiczysz na Juniorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witamy. Bardzo dobra aparatura , sam używam i zero zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.