Pastrana123 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam, 2 tygodnie temu kupiłem swój pierwszy model RC i padło na Dune Racer firmy BSD. Po kilku dniach używania go, powiem szczerze za dużo ładowania za mało jeżdżenia, dlatego właśnie proszę o pomoc w doborze albo pakiety który zapewni mi co aj niej 30min jazdy albo (jeżeli wyjdzie taniej) kilku mniejszych pakietów które mi to umożliwia. Będę brał pod uwagę cenę dlatego proszę o wyrozumiałość. Co do pierwszej części pytania w tytule, potrzebuję również pomocy przy wyborze ładowarki do tych pakietów jak i tego co mam w zestawie. Nie chcę mi się czekać 3h żeby pojeździć 10 minut, potrzebuję szybszej ładowarki z wskaźnikiem naładowania lub czegoś podobnego bo przy fabrycznej nie da się nawet sprawdzić ile się naładował.Przegladałem kilka ładowarek i najbardziej mi się spodobała ładowarka imax B6 mini, jeżeli znacie lepsza ładowarkę to polecacie mi jakąś albo powiedzcie czy ta ładowarka będzie odpowiednia. Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam i dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 3-4 pakiety + prosta dwukanałowa ładowarka i jeździsz bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastrana123 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Super, jakieś konkrete modele mozna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi