Crazy_Fly Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 dzień dobry, Mam pytanie dotyczące przyśpieszaczy do CA. Czy znacie takie, które można aktualnie nabyć , a nie pienią kleju, nie ma po nich wykwitów a klejenie jest gładkie, "szklane" Mam ostatnią puszkę przyśpieszacza zakupionego 3 lata temu w RIKU modelsport, ale już się kończy. Chciałbym kupić dokładnie taki sam, ale nie mają go już w ofercie. Ile bym nim nie natryskiwał, z dowolnej odległości, to nie pieni on kleju. Ktoś pomoże ? ps. Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 dzień dobry, Mam pytanie dotyczące przyśpieszaczy do CA. Czy znacie takie, które można aktualnie nabyć , a nie pienią kleju, nie ma po nich wykwitów a klejenie jest gładkie, "szklane" Mam ostatnią puszkę przyśpieszacza zakupionego 3 lata temu w RIKU modelsport, ale już się kończy. Chciałbym kupić dokładnie taki sam, ale nie mają go już w ofercie. Ile bym nim nie natryskiwał, z dowolnej odległości, to nie pieni on kleju. Ktoś pomoże ? ps. Wesołych Świąt! Pelikan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi