Crazy_Fly Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 dzień dobry, Mam pytanie dotyczące przyśpieszaczy do CA. Czy znacie takie, które można aktualnie nabyć , a nie pienią kleju, nie ma po nich wykwitów a klejenie jest gładkie, "szklane" Mam ostatnią puszkę przyśpieszacza zakupionego 3 lata temu w RIKU modelsport, ale już się kończy. Chciałbym kupić dokładnie taki sam, ale nie mają go już w ofercie. Ile bym nim nie natryskiwał, z dowolnej odległości, to nie pieni on kleju. Ktoś pomoże ? ps. Wesołych Świąt!
Gość Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 dzień dobry, Mam pytanie dotyczące przyśpieszaczy do CA. Czy znacie takie, które można aktualnie nabyć , a nie pienią kleju, nie ma po nich wykwitów a klejenie jest gładkie, "szklane" Mam ostatnią puszkę przyśpieszacza zakupionego 3 lata temu w RIKU modelsport, ale już się kończy. Chciałbym kupić dokładnie taki sam, ale nie mają go już w ofercie. Ile bym nim nie natryskiwał, z dowolnej odległości, to nie pieni on kleju. Ktoś pomoże ? ps. Wesołych Świąt! Pelikan
Rekomendowane odpowiedzi