lukasbe1 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam Jestem łukasz mieszkam w Kozach koło Bielska Białej. Moje doświadczenie rc to tylko jak narazie lama v3 od roku. Właśnie leci do mnie teraz spektrum dx6i. Chcę sobie kupić Katane Mini z precision acrobatics tylko nie wiem jaki byłby donie najbardziej optymalny osprzęt. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam modelarza z okolic. :wink: Odradzam Ci Katanę na pierwszy samolot, przejrzyj sobie forum jest mnóstwo tematów jak zacząć jaki samolot itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam kolejnego modelarza, jako że pojawia się nas z bliskich okolic coraz więcej może by warto zorganizować jakieś lotnisko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam kolegę również z okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 jako że pojawia się nas z bliskich okolic coraz więcej może by warto zorganizować jakieś lotnisko ;D Yes, Yes, Lotnisko :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.