Migan Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam. :wink: Zamierzam kupić silnik OSmax 46La.Chciałbym sie dowiedzieć od bardziej doświadczonych modelarzy czy warto zawracać nim sobie głowe :roll: Najbardziej chciałbym wiedzieć: > ile średnio wytrzymują? > czy trudno się je reguluje? > jaką benzyne stosować? > jakie śmigło do trenerka? > czy długo się je dociera? > i jeżeli ktoś wie to w ile tak na średnich obrotach wypalą zbiornik 225ml? Za wypowiedzenie się będe bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Czy można jakoś przestawić albo usunąć ten temat z 4taktów???? Pomyliłem się, :oops: a nie chce wprowadzać bałaganu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Najlepiej do "benzynowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Migan: chciałem ci odpisać ale wiesz co... odpowiedzi na wszyściutkie pytania znajdują się na tym forum. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 dzięki, ale głupio mi że tak pomyliłem tamaty, jeżeli ktoś umie można usunąc temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Najbardziej chciałbym wiedzieć: > ile średnio wytrzymują? - u mojego znajomego wytrzymał 5 lat i dalej działa > czy trudno się je reguluje? - bardzo łatwa > jaką benzyne stosować? - po pierwsze nie benzynę tylko paliwo modelarskie około 5% Nitro > jakie śmigło do trenerka? - 11x6 > czy długo się je dociera? - na ziemi wypalasz litr a w powietrzu około 4-5 litrów i dotarty > i jeżeli ktoś wie to w ile tak na średnich obrotach wypalą zbiornik 225m>>>> 20-25min ale jak latasz bardziej spokojnie Edit.Dlaczego wszystkie wyrazy zaczynasz wielką literą? Przecież to jest kaleczenie języka.Następnym razem wydłużę Ci czerwony krawat o 2 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.