Migan Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witam. :wink: Zamierzam kupić silnik OSmax 46La.Chciałbym sie dowiedzieć od bardziej doświadczonych modelarzy czy warto zawracać nim sobie głowe :roll: Najbardziej chciałbym wiedzieć: > ile średnio wytrzymują? > czy trudno się je reguluje? > jaką benzyne stosować? > jakie śmigło do trenerka? > czy długo się je dociera? > i jeżeli ktoś wie to w ile tak na średnich obrotach wypalą zbiornik 225ml? Za wypowiedzenie się będe bardzo wdzięczny
Migan Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Czy można jakoś przestawić albo usunąć ten temat z 4taktów???? Pomyliłem się, :oops: a nie chce wprowadzać bałaganu
Grzegorz Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Najlepiej do "benzynowych"
Mareq Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Migan: chciałem ci odpisać ale wiesz co... odpowiedzi na wszyściutkie pytania znajdują się na tym forum. Poszukaj.
Migan Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 dzięki, ale głupio mi że tak pomyliłem tamaty, jeżeli ktoś umie można usunąc temat
szwedo22 Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Najbardziej chciałbym wiedzieć: > ile średnio wytrzymują? - u mojego znajomego wytrzymał 5 lat i dalej działa > czy trudno się je reguluje? - bardzo łatwa > jaką benzyne stosować? - po pierwsze nie benzynę tylko paliwo modelarskie około 5% Nitro > jakie śmigło do trenerka? - 11x6 > czy długo się je dociera? - na ziemi wypalasz litr a w powietrzu około 4-5 litrów i dotarty > i jeżeli ktoś wie to w ile tak na średnich obrotach wypalą zbiornik 225m>>>> 20-25min ale jak latasz bardziej spokojnie Edit.Dlaczego wszystkie wyrazy zaczynasz wielką literą? Przecież to jest kaleczenie języka.Następnym razem wydłużę Ci czerwony krawat o 2 pkt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.