Maciej Ritmann Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. modelarstwo lotnicze ? od miesiąca:) najpierw poczytałem potem zamówiłem... extrim v2 3d. mówią, że na początek jakieś rwd ok zgadzam się tylko kurka jak zacząłem go składać to się w nim zakochałem bez pamięci. i tak powolutku w mojej modelarnio piwnicy kleci się extrim. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 zapomniałem sie z tego wszystkiego przedstawić. Maciek kłaniam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 witaj Maćku ,zastanawiam sie dlaczego tak podkreślasz że mieszkasz w mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 E tam od razu podkresla - tez zdarzalo mi sie tak mowic Witaj lodziaku !!! I jak lodziak - lodziakowi - piesc te swoja nowa milosc - extrima , ale by nie byla to kolejna Love Story - naucz sie latac na czym innym... Chocby i na jakims RWD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.