Mike Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Witam. Jestem Michal, modelarz z okloic Stalowej Woli i Sandomierza. Z rozpędu zapomnialem że kultura osobista nakazuje się przywitać :oops: - no ale w końcu lepiej późno niż wcale :wink: Moje doświadczenie w pilotażu jest nie wielkie - już nie początkujący, a jeszcze nie średnio zaawansowany. Jak narazie latałem motoszybowcem i obecnie szybowcem - miniówką. Jakieś tam drobne zawody i takie tam. Planuje kupic trenerka Excel 2000 i rozpocząć przygode z modelami spalinowymi. ... dobrze o mnie juz wystarczy:D Serdecznie Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Witaj Michale :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Witaj. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witaj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witaj Michale oby to forum było Ci pomocne w pasji modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.