M.Ch. Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witajcie, zrobiłem małe zakupy w firmie CompoTec. Kupiłem towar 2 kategorii ale przyznam, że chętnie zobaczyłbym pierwszą klasę, bo dla mnie rewelacja. Tylko jedna najcieńsza płytka w paru miejscach prześwituje pod światło, ale to niczemu nie przeszkadza ani nie zmienia jej właściwości. Płytki A5 0,35, 0,45 i 0,65mm. Dokładnie opisane z tolerancja grubości rzędu 0,01 przy cieńszych lub 0,02 mm przy 0,65mm grubości płytki. Idealnie równe, gładkie, wersje błyszczące. Dodatkowo świetny kontakt i telefoniczny i mailowy, informacje o trackingu przesyłki. Pełen profesjonalizm, aż miło się takie zakupy robi! Na zdjęciu małe odbicia kilku przedmiotów od ich powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compotec.pl Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Staramy się! Chciałbym tylko dodać, że oprócz wykonywania wysokiej jakości płyt węglowych w grubościach od 0.25mm do 10mm, zajmujemy się również ich cięciem / frezowaniem CNC. Poniżej nasza frezarka w akcji: Pozdrawiam,Marcin Krugły, http://compotec.pl/pl/ tel. 572-353-353 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi