Ryszard58 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Po zjawiskowym eleganckim modelu Lublina R XIII ,przyszła pora na szybki projekcik Hurricana MK I z firmy FLY . Model w barwach fińskich . 1:32 Jako ze to szybki projekt to i szybkie zdjęcia , niestety nie takie eleganckie jak przy Lublinku ,ale są i " GIT" !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ty, ale czekaj... Prezentacja Lublina była wczoraj czy przedwczoraj... Machnąłeś takiego Hurricane'a w dwa dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Nie ,robilem je rownolegle ,Potrzebny mi jest on na wystawę ,ktora będzie w czerwcu w Muzeum lotnictwa .Chcę wystawić go w konkurencji "kolekcje " To bedzie kolekcja samolotow w barwach fińskich Modeli musi być 5 ,i wlasnie jednego mi brakowalo . Palnąłem tylko jednego bobola ,bo w Hurricanie nie bylo otwieranych dzrwiczek bocznych jak w Spitfirze ,tylko panel zdejmowany.Ale juz to poprawilem i jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi