kubacki Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nadeszła najwyższa pora się przywitać ,więc cześć wszystkim pozytywnie wkręconych w świat RC.Większość z nas zaczynała całkiem nieświadomie,wkładając do modeli z klocków silniczek zasilany baterią 1,5V , wirnik się kręcił i jaka to była ,tak było w moim przypadku Z czasem jak dorosłem (tak mi się wtedy wydawało) kupiłem Belta CP i to dopiero była radość -szkoda ze tylko 10 sekund , modelu nie dało się odratować .Odstawiłem latanie na rok ,po tym traumatycznym przeżyciu .Po roku mądrzejszy o własne doświadczenia kupiłem Lamę i wtedy podskok po podskoku ,zawis za zawisem i się zaczęło na poważnie.Lama się znudziła ,nadeszła pora na WL Toys V911 ten dawał jeszcze więcej radości ,i tak oto heli zawładnęło moim życiem . Obecnie zarejstrowany jestem na innym forum z którego korzystam od 2016r . Przez przypadek dowiedziałem się że na tym forum też jest dział z helikopterami RC, także postanowiłem zawitać w wasze szeregi by poznać kolejnych pasjonatów tego hobby. Pozdrawiam wszystkich kubacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi