bigkris Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam. Chciałbym zaprosic kolegow na wspolne latanie na ladowisko motolotniowe do Nowej Góry kolo krakowa. Wszystkie informacje dotyczace dojazdu dostepne sa na tej stronie internetowej. LINK do dyspozycji jest okolo 400m pasa, wykoszonego oraz zbocze z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 kiedy można by to było zorganizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 a czym latasz Daniel? ja bylem dzisiaj ale mialem pecha, hol mi pekl 3 razy i zgubilem dokumenty. dla mnie odpada weekend na 99% bo mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dp Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 W sobotę koło 15 mogę być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 narazie latam na swoim pierwszym modelu easy star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ja nie wiem czy bede w sobote w domu ale zapowiada sie ze tak bo zgubilem wszystkie dokumenty wiec nie moge nigdzie jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 No dobra odzyskalem papiery no to teraz pytanie wybiera sie ktos jutro w razie ladnej pogody do ng? EDIT: wstepna godzina ustalona z Lukasem to 16:30, oczywiscie mozliwa dyskusja n/t godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.