endeavour1979 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jak dobra kultura nakazuje witam obecnych tu forumowiczów Trudnię się modelarstwem od 4 lat, czyli całkiem niedługo. Posiadam jeden spalinowy model jeżdżący marki w skali 1:8 HPI WR8 3.0. Przez ten czas wiele się nauczyłem i sprawnie idzie mi obsługa mojego sprzętu, a przez to cała zabawa sprawia mi bardzo dużo radości. Posiadany przeze mnie model nie jest fabryczny, zrobiłem w nim kilka przeróbek i "stuningowałem" kilka elementów takich jak wymiana fabrycznego silnika na markę OS Engines, wymiana kompletnego zawieszenia na w pełni aluminiowe marki Integy i parę innych detali. Chętnie pomogę innym początkującym modelarzom ponieważ wiem jak nieraz naprawdę jest bardzo ciężko i przeszkód jest bez liku co może prowadzić do wielu frustracji, a więc zachęcam do pisania do mnie zwłaszcza osoby z kujawsko-pomorskiego, gdzie niestety nie ma wiele osób trudniących się spalinowymi samochodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi