Aeron1 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Pierwszy dwupłat w moim hangarze. Kupiony w http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6492 Gdzie są szczegółowe dane. Model bardzo ładnie wykonany i są wszystkie drobiazgi do montażu nawet szablony do pozycjonowania skrzydeł w czasie klejenia. Ja wyposażenie przełożyłem z Extrima, który został przerobiony na spalinkę z silnikiem ASP 15. Wyposażenie do Ultimate! silnik Dualsky XM3530CA-14 śmigło APC 11x5,5 Serwa 4xHXT900 regulator MGM easy 18 odbiornik - Hitec HFS 04MI+ zasilanie - 3s 1800 mAh Z tym wyposażeniem waga wynosi 820 g czyli mieści się w danych producenta. Oblot planowany w sobotę na lotnisku w Piastowie k Radomia. Wtedy też napiszę coś o ja zachowuję się w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Bardzo fajny model Czekam aż wrażenia z lotu zostaną przelane na klawiature :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Filip widziałeś co to maleństwo potrafi i jak lata, to może ty wyraź swoją opinię będzie bardziej wiarygodna ( bo przecież każda sroczka swój ogonek chwali) :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Fajny model , a na 2 zdjęciu pierwszego postu to on jest oklejony przezroczystą folią?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Kamil taki jest spód skrzydeł i statecznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 acha dzieki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Wy tu sobie gadu, gadu... a my nadal nie wiemy, jak to lata :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Model lata świetnie, wgląda w powietrzu bosko, prędkością lotu dorównuje extrimowi, fajnie się go ogląda :mrgreen: mówie ze strony obserwatora, może pilot powie coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Lata bardzo fajnie ja nie potrafię wykorzystać możliwości 3D, ale model kręci bardzo szybkie figury mam tylko jedną bardzo ważną uwagę: nie zostawiajcie wiszącej za ogonem anteny, bo ja ostatnio zaliczyłem przez to kreta, ponieważ robiłem ślizg na ogon i antena weszła pomiędzy statecznik poziomy a wysokość i zablokowała sterowanie wysokością, ponieważ jest bardzo spasowana. Model jest do odbudowy konstrukcja dosyć wytrzymała jak na takie maleństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Model odbudowany i dla uwiarygodnienia moich słów filmik http://pl.youtube.com/watch?v=rXty12cQqlc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.