Kwasiu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jak zrobić owiewkę silnika z balsy?? Ma to być owiewka do akrobata, przód modelu jest u góry węższy niż z boku. Nie zależy mi na wadze, ma to być ozdobna i nie musi być pusta w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jeśli nie zależy Ci na wadze to sklej ze sobą kilka desek balsy a potem nożykiem, jakimś małym dłutem? i papierem wystrugaj ją po prostu. Ja nie widzę innego rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 zrób ze styroduru forme i oklej ja balsą 1mm miekką i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.