Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam wszystkich. Nazywam sie Przemek, mam 17 lat, modelarstwem interesuje sie od 12 roku zycia, modelarstwem rc dopiero rok. Juz zacząłem budowę modelu samolotu spitfre'a jak narazie idzie dobrze, ale niekórych rzeczy (wykończeniowych) nie wiem jak zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 zacząłem budowę modelu samolotu spitfre'a tylko nie mow ze deagostini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Nie. Byłem na to "chory", ale wyliczyłem ze za nigo czeba bedzie dac (2000 do 3000 zł) to kupiłem plany na alegro i zaczołem sam składac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.