northrop Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam z Chełma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cetone Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 eloleo latasz czy tylko sobie fotki robisz w samolocie na dniu strazaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
northrop Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Siema, jestem na 4 roku pilotażu w Chełmie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
northrop Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 To może napisze jeszcze kilka zdań o sobie:) Modelarstwem zaraziłem się jakieś 17 lat temu, kiedy to zbudowałem wraz z ojcem swój pierwszy model: Wicherka 10E. Bardzo chciałem budować następne modele, jednak notoryczny brak środków finansowych skutecznie mi to uniemożliwiał. Jakieś 3 lat temu postanowiłem że pora w końcu coś zbudować. Wybór padł na model Toto7 ze strony Motylastego. Bardzo fajna konstrukcja na początek, przelatałem na niej wiele godzin. Następnym modelem który poskładałem była Extra 300S o rozpiętości 1100mm od Pana Mirka z Lublina. Aktualnie jestem również szczęśliwym posiadaczem Skywalkera 1900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav2 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam wszystkich, miło mi was poznać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi