Dziku Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Była piękna pogoda, warunki idealne jednak w pewnym momencie zbyt zaufalem mojemu zerowemu doświadczeniu... Puściłem go zbyt mocno w górę i wiatr mi go znosił na tyle że nie zdołałem wrócić. widziałem jedynie jak spadał lecz go nie odnalazłem w gąszczu drzew i wysokich traw. Na szczęście mam drugiego całego w częściach jednak nie potrafię go złożyć. Czy jest ktoś z Was z okolic Wrocławia w stanie pomóc mi przy złożeniu helika? Model to v911. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Tak samo straciłem dawno temu big lamę eSky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Dobra znalazłem jakieś manuale co gdzie przylutowac. Tylko dziwne bo serwa mam skierowane w dół , jedno idzie na bok a drugie wogole ani drgnie.Na zdjęciu widzę że serwa mają być na boki przy montażu dźwigienek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Przewody dobrze podłączone ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Poskładałem... Straszne ma bicie , sprawdzałem dwa wały bo mam i przy każdym to samo. Macie może pomysły? https://youtu.be/7glgqSWvjKc https://youtu.be/6PgiKxOuifg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Skacze góra dół ?? masz wał zablokowany ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jak złapiesz za dolna zębatkę to chodzi na boki prawo lewo. Na taki luz jakby. Jak wał zablokowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dobra wyczailem że brakuje mi dwóch łożysk w ramie ???? jak już kupię to dam znać jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Dobra poskładane i maszyna śmiga. Dziękuję wszystkim którzy dzielili się radą. Pomału myślę nad przesiadka na v913. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Pomyśl o czymś większym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi