lionhorse Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam wszystkich bywalców i nowicjuszy (jak ja ) na forum. Modelarstwem zainteresowałem się niedawno i jestem na etapie intensywnej nauki pilotażu (czyli regularnie rozbijam to co uda mi się złożyć ). Na razie pewnie będę głównie czytać ale postaram się wnieść swój skromny wkład, na miarę możliwości. Jeśli chodzi o doświadczenie to jak na razie zmontowałem nieco przerośniętego drona na bazie ZMR250, z silnikami 2205, kontrolerem Naze32 (właściwie Flip32AIO), z minimalnym wyposażeniem FPV (kamera 600TVL na pokładzie i EV800D na głowie) - bo latanie VLOS słabo mi idzie ze względu na problemy z orientacją - i zdążyłem rozbić piankowego SU-27 z ABC-RC (był dla mnie zbyt szybki). W pudełku czeka Multiplex Twinstar ale to dopiero gdy opanuję podstawy utrzymania się w powietrzu... Najbliższe plany: - wolno latający trenerek do opanowania podstaw pilotażu (zrobić lub kupić używany) - depronowy slowflyer - definitywnie wykroić i zrobić własnoręcznie Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość jeśli nieumyślnie dam się we znaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi