czester Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Witajcie poszukuje osoby która może zmieniała oprogramowanie na open tx,posiadam praktycznie nowy nadajnik od grudnia i raczej większość czasu spędza w walizce nie mam kiedy polatać byłem z nim raz na lotnisku .Aktualnie wystawiłem go na sprzedaż ale jakoś zainteresowanie jest słabe i pomyślałem może by mu trzasnąć inne oprogramowanie, troszkę się zaznajomiłem z wymianą lecz niezbyt to ogarniam więc dlatego poszukuje pomocy.Może już ktoś z kolegów to robił i wie dokładnie co i jak trzeba ogarnąć i po prostu by mi mógł przygotować np.linki które i do czego mają służyć a żebym się za bardzo nie zagonił i nie zepsuł nowego nadajnika i podobno nawet jest coś w naszym języku .
Gość Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Poczekałbym ze zmianą na openTX 2.2.2 w wersji oficjalnej. Wersja 2.2.1 ma (nie wiem czy we wszystkich przypadkach) problemy z polskimi znakami. Temat na 77hobby: https://forum.77hobby.pl/topic/117-frsky-horus-polskie-znaki-w-menu-opentx/
Rekomendowane odpowiedzi