Marek24 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam Czy ktoś może mi coś powiedzieć o modelu Diabolic? tzn. jak lata, jaki zastosować w nim silnik, czy 46AX go pociągnie? Mile widziane jakieś wskazówki, podpowiedzi Zastanawiam się nad jego kupnem. Czy jest wart tej ceny? Oto link do sklepu -Diabolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam 0.46 bedzie za slaby - pomysl o 4T - 12 do 15 ccm (np. ASP lub OS) - najlepiej na tym wyjdziesz (zupelnie doskonale wrazenia z latania). A model to klasyczny Fun ... przyjemnie sie lata Tylko to przezroczyste pokrycie - mnie zawsze przeszkadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 OS max 55AX lub jeśli koniecznie czterosuwik to ASP 70...91 FS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A czy ktoś wie gdzie można kupić diablotina jest chyba mniejszy od diabolica Mam silnik 46ax i nie chce pchać się w kolejne koszty związane ze zmianą silnika. Ewentualnie czy można gdzieś zamówić tartak tych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jesli chodzi o diablotina to wiem, ze jest dostepny w art hobby. Zadzwon lub napisz do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Na pewno w arthobby oni nie sprzedają produktów JR-a.Nie czasem modelpartner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Na pewno w arthobby oni nie sprzedają produktów JR-a.Nie czasem modelpartner ? Ale model ten maja w ofercie. Dosc czesto u nich bywam. Po prostu gdy maja pojedyncze egzemplarze to nie wrzucaja na strone. Poza tym na stronie nie maja modelu Chipe'a Hyde'a double vision i Yaka 54 40. z Hyperiona, aparatury dsx9 i paru innych rzeczy. A w sklepie sa :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To co im na sprzedaży nie zależy aż tak dobrze interes sie kreci :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.