Noeza Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Czołem Nazywam się Konstanty Kosiorowski Szczerze mówiąc nie znam się na modelarstwie. Założyłem tutaj konto, gdyż nasza firma zajmuję się rekrutacją osób na stanowisko "Modelarz" w pewnym przedsiębiorstwie. Wolelibyśmy rekrutować osoby, które się tym pasjonując aniżeli kogoś przypadkowego na przykład z ogłoszenia na OLX. Nie podaje na razie żadnych danych kontaktowych ze względu na szacunek do administracji forum. Zrozumiem jeżeli konto to zostanie odrzucone. Pomyślałem jednak, że reklamowanie się na forach takich jak to jest zarówno w interesie modelarzy jak i naszym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolzbój Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam! Jestem tu nowy, a modelarstwem interesuję się od niedawna. Mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi