linx Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Witam jestem w posiadaniu nadajnika EK2-0406A i odbiornika EK2-0420A. Niestety nie posiadam do urządzeń żadnej instrukcji, a w necie niema za wiele informacji na temat tych urządzeń. Mam pytanie jak te urządzenia się uruchamia?? Czy trzeba je jakoś ze sobą skonfigurować itp.?? Jeśli ma ktoś dostępnego manuala do tych urządzeń będę wdzięczny za podesłanie linku. Pozdrawiam
VJ_Adams Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Wkładasz kwarce, podłączasz serwa, regulator, włączasz aparaturę podpinasz pakiet do regulatora no i gitara. pamiętaj tylko o rewersach żeby serwa Ci w przeciwną strone nie chodziły
karand Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 w necie niema za wiele informacji na temat tych urządzeń :evil: Wystarczy odwiedzić stronę E-Sky.
linx Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 :evil: Wystarczy odwiedzić stronę E-Sky. Przeglądałeś te pliki??? Bo ja tak i niczego tam niema przydatnego.
karand Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Przeglądałeś te pliki??? Bo ja tak i niczego tam niema przydatnego. Nie! Nie przeglądałem, ja je przeczytałem :twisted: . Instrukcja obsługi nadajników E-Sky (w tym Twojego) Specyfikacja Twojego odbiornika
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.