Gość Mario Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Kupuje sky lady 2. Ale mam problem bo pisze że regulator obrotów silnika jest oddzielnie. To znaczy że mam go przylutować(trochę trudno będzie przylutować coś w kwadracie 2 na 2 cm) Czekam na ODPOWIEDZ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Kupuje sky lady 2.Ale mam problem bo pisze że regulator obrotów silnika jest oddzielnie. To znaczy że mam go przylutować(trochę trudno będzie przylutować coś w kwadracie 2 na 2 cm) Czekam na ODPOWIEDZ:) No to masz te SL2 czy dopiero kupujesz? SL2 sam musisz poskladac, zlozenie polega na wcisnieciu odpowiedniej wtyczki w odpowiednie gniazdo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam! W mojej SL-2 wszystko było gotowe do lotu. Jedyne czynnosci to tylko przykręcenie statecznika poziomego i naładowanie pakietu. Trzeba tylko własnie zwrocic uwagę na statecznik, mocowanie musi być solidne , nie moze być żadnych luzów! Natomiast cała elektronika (regulator też) jest juz podłączona. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.