Lord Rzeźnik Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam! Jakiś czas temu zacząłem budować sobie takiego oto deproniaka- pierwszego mojego 3D. -rozpiętość 90cm -długość 80cm -serwa E-sky na sw i sk -serwo Tower Pro standard na lotki -li-pol 1250 mAh 11,1V -silnik no name+ regulator 18A -masa 380g :| -zawis na 3/4 gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Elo, 380g to jeszcze nie taka katastrofa. Ja mam Edge'a o rozpiętości 96 cm i masie 370g i lata jedwabiście 8) Fajnie że zrobiłeś ją z białego depronu a nie tego zielonego badziewia ;D EDIT: Zmień najlepiej śmigło na GWS RS lub APC SF bo to APC E-series się nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tylko, ze na gws juz o zawisie niema mowy ;/ .A jak dam takie, zeby odpowiadało osiągami APC to wpadnie we flater i się rozleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No nie wiem, ja katuje GWS na AXI 2212/34 i 2212/26 i jakoś dają radę. Fakt że się gną ale są za to lekkie i mają małą bezwładność, więc nie ma aż tak dużego momentu skręcającego model przy przyspieszaniu. Mimo to jak dasz APC SF o małym skoku bedzie Ci się lepiej latało niż na tym E-series, a przy okazji zaoszczędzisz kilka gramów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 robiłeś ją z planów rcpowers.com?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Nie pamiętam, co to były za plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.