majek Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Temat niezbyt orginalny, ale cóż - trzeba się przywitać Modelami zaraziłem się powtórnie w okolicach ostatnich wakacji. Od tego czasu dorobiłem się latającej depronowej delty wzorowanej na Delcie MJ, prostej aparaturki i kilku innych wynalazków 'testowych'. Z wykształcenia jestem elektronikiem, więc tu też staram się wtrącić swoje 3 grosze Na razie zrobiłem swój regulator do szczotki, który już napędzał samochód jak i statek. Plany są ambitne, ale im mniej piszę, tym większa szansa na realizację, więc cicho sza! Jednym słowem: cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześć.Witaj w klubie.Ja też jestem elektronikiem, też robiłem regulatory do szczotek ( na wzmacniaczach operacyjnych)Teraz bardzo rzadko coś robię z elektronoki, bo za dużo mam tego w pracy.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Widze że kolejny elektronik zawitał na forum, to dobrze bo w modelarstwie elektronik to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam twórcę depro - delty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.