Cesna31 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam czy ktoś tam jeszcze lata.a może byliby chętni do reanimacjii tego miejsca na potrzeby modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Byłem ostatnio i w sumie pas jeszcze znośny, trzeba by było go kosić. Nigdy nie widziałem też aby tam ktoś latał. PS. Niesułowice są koło Olkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesna31 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ok spoko.troszke mało tam miejsca jak by cię to interesowało to ja i paru kolegów latamy w Libiążu na łące RSP.tereny rolniczej spółdzielni pracy zapraszam w Niedziele od 15.00 zazwyczaj latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Znaczy że będziecie w tą niedzielę? Bo mam ochotę się wybrać. Czym latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesna31 Opublikowano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Tak będziemy o 15.latamy czym kto ma spalinki elektryki szybowce i drony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Rzuć jakąś mapą gdzie dokładnie was znaleźć, jak dojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesna31 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Na mapie gogle wpisz sobie Libiąż ul. Floriańska.na końcu ulicy jest ambona myśliwska tam latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronim Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 jestem chcetny w jakikolwiek sposob aby pomoc przywrocic lotnisko !pozdrawiam Na mapie gogle wpisz sobie Libiąż ul. Floriańska.na końcu ulicy jest ambona myśliwska tam latamy czy mozna sie dolaczyc do latania,chetnie tez pomoge przy utrzymaniu lotniska lokalizacja mi bardzo pasuje pozdrawiam piotr prosze o mape i info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi