kuzynek Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Cześć, Dzisiaj chciałem zmienić kierunek obrotów silnika programowo. Zauważyłem, że mój regulator wymieniony w tytule nie wydaje dźwięków tzn. oczywiście wiem, że te dźwięki to nie buzer w regulatorze, ale silnik. Wszystko moim zdaniem jest poprawnie podłączone. Do regulatora podłączony jest silnik oraz sparowany z aparatura odbiornik. Próbowałem różnych ustawień gazu przy podłączaniu baterii, parowalem na nowo odbiornik. Nic nie pomaga. Regulator nie wydaje też dźwięku startowego przy podłączaniu baterii. Co ciekawe odbiornik jest zasilany, serwa pracują, a regulator steruje silnikiem kiedy dodaje gazu. Czy ktoś się z tym spotkał? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Cześć, po twardszym lądowaniu wszystko wróciło do normy. Trochę mnie to martwi. Mam inny silnik i regulator i sprawdzę w wolnej chwili co powoduje problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi