m4ayhem Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Cześć! Po paru ładnych latach, wróciła u mnie ( a dokładniej chyba jakoś zaraziłem młodego ) wizja kolejnej zabawki RC. W moim przypadku zawsze to były modele spalinowe. Ostatnim moim modelem który poszedł w świat był Thunder-Tiger TS-4N (tak, tak.. faktycznie stary ) No więc do rzeczy. Pewne rzeczy się nie zmieniają. Jednak zmieniły się moje/nasze potrzeby. Szukamy czegoś na dużych kołach, z dużym prześwitem, oczywiście nitro. Niezbędny łatwy zapas do części zamiennych, gdyż młody ma dopiero 5 lat i wiem co się działo z elektrykami jak czasami go poniosło (bez obaw, all is under my control ) Myślałem nad jakimś Traxxasem bądź jakimś Savage X / XL. Budżet mamy w chwili obecnej około 2-2.5 tyś, więc interesowałby nas model raczej używany który kupimy już z jakimiś podstawowymi akcesoriami. Co byście polecili od siebie ? Dzięki i pozdrawiam, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi