andrzej412 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 witam czy ktos z was modelarzy posiada ten pakiet http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=137_267&products_id=4050 i tu moje pytanie po ilu ładowaniach puchną cele " jak wogóle puchną" , jak szybko traci ten pakiet pojemność , i czy sa ogólnie w porządku i czy warto za nie dać te pieniadze bo z tego co czytałem o tych pakietach to jest to jakaś nowa seria a na forum jest napisane pare wątków i opinie sa podzielone na temat tych pakietów będe wdzieczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ja narazie używam, nie wyciągałem z niego więcej jak 20A (tyle że moja pojemność to 1000mah), miał okres leżakowania na prawie pełnym naładowaniu ok. 1-2miesiecy i żadna cela nie spuchła. Jak dla mnie pakiet wydaje się być porządny, i z wyglądu i z jakości :wink: Moje zdanie na temat tego akumulatora :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.