mat777 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mam pytanie czy odbiornik HFS 05 MS (zasięg) będzie wystarczający do Easy Stara, czy nie zabardzo??? i czy będzie on kompatybilny z tą aparaturą http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Popraw linka :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat777 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 zasięg ok. 500 metrów mi do easy stara wystarczyło, a czy będzie działał z tą apką, nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Bedzie działało. W ogóle ten odbiornik jest bardzo dobry, mam go już ze 2 lata i cały czas hula. Mam APARATURĘ Graupnera MX-12, więc dlaczego miałoby to nie współpracować z Futabą. A o zasięg też nie bój, o ile się nie mylę to podchodzi coś pod 1km, jak nie więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Możesz spokojnie używać takiego sprzętu. Dodam, że na takim odbiorniku zaczynałem i do tego był Hitec Flash5. Ten pierwszy kiedyś mi odleciał z modelem po błędach w pilotażu. A drugi HFS 05 aktualnie u mnie lata z Futabą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.