Wabnycek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Hej! Strasznie mi się syfi tłumik w moim ASP 61 AR, jest to normalnie koszmarny widok. Może ktoś wie czym go czyścic najlepiej? Puki co próbowałem szlifowania, ale to strasznie mozolna robota i zaraz po kilku lotach wygląda on tak samo. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże :? Pozdrawiam!
klaps6 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Jest o tym temat na forum, poszukaj a znajdziesz. Najlepsza metoda to wygotowanie w płynie do mycia naczyń a najlepsza metodą zapobiegania jest uszczelnienie połączeń i pośrednio stosowanie paliwa na samym syntetyku ale tutaj pewnie będą zdania podzielone. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=3737 to Twój drugi temat :?
Wabnycek Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Oj! Nie przeczytałem tamtych postów, bo to już dawno temu było W takim razie prosze moderatora o usunięcie tego tematu! I przepraszam za błąd!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.