Wabnycek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Hej! Strasznie mi się syfi tłumik w moim ASP 61 AR, jest to normalnie koszmarny widok. Może ktoś wie czym go czyścic najlepiej? Puki co próbowałem szlifowania, ale to strasznie mozolna robota i zaraz po kilku lotach wygląda on tak samo. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże :? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Jest o tym temat na forum, poszukaj a znajdziesz. Najlepsza metoda to wygotowanie w płynie do mycia naczyń a najlepsza metodą zapobiegania jest uszczelnienie połączeń i pośrednio stosowanie paliwa na samym syntetyku ale tutaj pewnie będą zdania podzielone. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=3737 to Twój drugi temat :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wabnycek Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Oj! Nie przeczytałem tamtych postów, bo to już dawno temu było W takim razie prosze moderatora o usunięcie tego tematu! I przepraszam za błąd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.