KaRtOnFLY Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam chciałbym się poradzić odnośnie doboru dobrego silnika do mojego szybowca, jest to jakiś straszy szybowiec (dostałem go od znajomego) i chce mu dać drugą młodość, wymienię folie i chciałem go przerobić na motoszybowca jaki silnik proponujecie, śmigła ( chowane najlepiej) i jaki regulator ? szybowiec ma około 2,6 rozpiętości i waży około 1,4 kg z serwami aha i jeszcze jedno macie jakiś patent żeby zrobić do niego jakaś ładna dopasowana owiewkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Proponuję zestaw silnik i regulator Ray http://modelemax.pl/pl/silniki-ray/18376-ray-g2-silnik-c3536-1000---ray-40a-3ea-0152c-combo.html Sam od wielu sezonów używam produktów tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolony. Łopatki 12x6 i kołpak zależnie od średnicy noska. Kabinkę możesz zrobić z balsy i zalaminować, po czym polakierować popielatym lakierem. Będzie pięknie kontrastować z białym kadłubem. Mocowanie na neodymy. Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRtOnFLY Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 super bardzo bardzo dziękuje wyśle fotkę jak to wyszło pozdrawiam gorąco i jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi