KaRtOnFLY Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Witam chciałbym się poradzić odnośnie doboru dobrego silnika do mojego szybowca, jest to jakiś straszy szybowiec (dostałem go od znajomego) i chce mu dać drugą młodość, wymienię folie i chciałem go przerobić na motoszybowca jaki silnik proponujecie, śmigła ( chowane najlepiej) i jaki regulator ? szybowiec ma około 2,6 rozpiętości i waży około 1,4 kg z serwami aha i jeszcze jedno macie jakiś patent żeby zrobić do niego jakaś ładna dopasowana owiewkę?
S.Papa Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Proponuję zestaw silnik i regulator Ray http://modelemax.pl/pl/silniki-ray/18376-ray-g2-silnik-c3536-1000---ray-40a-3ea-0152c-combo.html Sam od wielu sezonów używam produktów tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolony. Łopatki 12x6 i kołpak zależnie od średnicy noska. Kabinkę możesz zrobić z balsy i zalaminować, po czym polakierować popielatym lakierem. Będzie pięknie kontrastować z białym kadłubem. Mocowanie na neodymy. Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
KaRtOnFLY Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 super bardzo bardzo dziękuje wyśle fotkę jak to wyszło pozdrawiam gorąco i jeszcze raz wielkie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi