Skocz do zawartości

Kadłub do sylwetkowego fun fly

Krzycho165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wykonuję model sylwetkowego akrobata (takie fun fly /3d) zastanwaiam sie nad kałubem a konkretnie czy styropian 15mm twardy i oklejony balsą 2mm wytrzyma w modelu tego typu.. oczywiscie mocowanie silnika połączone z płatem wzmocnieniami rozpietosc 1,1m /1,15m silnik 4,07ccm .. ewentualnie moge zastosować styro 20mm

Opublikowano

robie model sylwetkowy nie dlatego ze takie lubie lecz dlatego ze to maksymalna prostota i minimalny czas budowy wręgi odpadają jesli juz bawiłbym się z wręgami to nie w modleu sylwetkowym

Opublikowano

dobra przekonaliscie mnie ostatecznie dziś przyszły materiały wyszarpałem się z deską balsy 10mm stwierdziłem ze musi wytrzymać wiec na jej bazie zrobie jakąś sprytną kratownice :):) szkoda babrac sie ze styropianem tak szczeze to jzu raz sie na nim zawiodłem;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.