Gość Anonymous Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam wszystkich (tych zainteresowanych) na forum. Skoro wypada się przedstawić to napiszę coś o sobie. Mam 26 lat, jestem z Krakowa i kilka dni temu zrobiłem dla zabawy jaskółkę z papieru. Była ciekawa ale czegoś jej brakowało. Zacząłem szukać w sieci jakiegoś interesującego projektu, zaliczyłem między innymi nieloty origami zaczerpnięte z instruktarzy na Youtube.com. Od czasów jaskółki cały czas kombinuję z konstrukcjami z papieru i co chwilę napotykam nowe problemy. Próbuję znaleźć złoty środek na połączenie lekkości zwykłej kartki A4 i sztywności tektury lub drewna. Na razie interesują mnie wyłącznie konstrukcje bez napędu i mam nadzieję znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie niewiadome na tym forum. Jeżeli jakiś starszy forumowicz będzie chciał wziąć mnie "pod skrzydła" i pozwolić bym nie wyważał otwartych drzwi (chociażby odsyłając do wyczerpujących temat wątków) będę wdzięczny. Przy okazji będąc fotografem mam nadzieję wzbogacić forum o zdjęcia moich konstrukcji. Pozdrawiam! Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witaj. P.S.1 Nie wiem o co chodzi z tym KOALO ... P.S.2 Dopisz czy chcesz budowac beznapedowe RC czy tez zwykle rzutki ? P.S.3 Czekamy na zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witaj w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Halo Koalo to takie przywitanie trochę bardziej oryginalne niż Witam Na początek zwykłe rzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.