a_skot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czekając na zamówione do modelu drobiazgi, z patyczków do szaszłyków, kawałków balsy, drutu i folii skonstruowałem sobie coś takiego: Niestety użyta do "napędu" recepturka okazała się być za słaba. Szkrzydełkami toto jeszcze nie macha, ale nawet sympatycznie szybuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Fajnie, tylko jakie serwa ?, jakie zasilanie ?, jaki odbiornik ? i kiedy film z oblotów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Szkrzydełkami toto jeszcze nie macha Czyli oblot jak ToTo zacznie skrzydełkami machać ?? \ Motylasty zostaw gips i bierz się za toto A tak serio to chyba musisz teraz pobrać troche lekcji u @pleases co by upakować wyposażenie w niewidzialny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 A i owszem - lekcje się przydazą :wink: Ale póki co polecam wersję RC 3,8 g tutaj i wiele innych, równie ciekawych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Hehe widzę ze nie tylko ja się nudziłem moj mikro samolocik polatał parę sekund mam nadzieje że twoj "koliberek" polata dłużej od mojego mikro myśliwca hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.