Jakub Mendys Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam wszystkich! Po kilku latach z modelami szybowców RC i kilkunastu latach przerwy postanowiłem zrobić porządek i pozbyć się całego szpeju. Mam na sprzedaż lub do oddania w dobre ręce duży zestaw RC: radio, odbiorniki, wario, serwa (mikro-mini-standard), regulator 3 fazowy, itd, modele F3J (producent nieznany) i 2m Starling od Kwarcińskiego (http://www.kwarcinski.com/starling.html ale w wersji bez silnika) - oba uszkodzone. Wszystko analogowe. Niektóre elementy nigdy nie użyte. Będę sukcesywnie umieszczał na forum ogłoszenia sprzedaży. Jeśli ktoś jest zainteresowany konkretnymi elementami to proszę o kontakt (kuba@jmendys.com lub 504 220 988). Jestem otwarty na oddanie dużej części mojego sprzętu młodzierzy skupionej w modelarni (najlepiej poza dużymi ośrodkami miejskimi) - jeśli znacie takowe to proszę dajcie znać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dkazik Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam kolego. Na pewno czytasz pfrm .Jeśli masz chec pozbyć się kilku rzeczy zbędnych ,tak jak zrobiłem to zwielka przyjemnoscia.Zwroc się do kolegi BIKO.POZDRAWIAM Kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi