jarema Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam wszystkich. Lat mam 38. Do tej pory tylko Was czytałem. "Latam" sobie od roku EG Pro, aparatura MX-12.Pozdrawiam serdecznie Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jeszcze serdeczniej witamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 aparatura nie pisz "aparatura" bo ci EG strącimy Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 I ja witam serdecznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.